Dodaj do ulubionych

Prosze o interpretacje wynikow

06.04.18, 17:59
Witam, w lutym wykonywalam wyniki
TSH 1,76 (0,25-4,0)
Ft4 0,97 (0,82-1,51) 21,74%
Ft3 3,07 (2,59-5,37) 17,27%
Dzisiaj odebralam kolejne wyniki:
Tsh 1,53 (0,27-4,20)
Ft4 16,36 ( 12,00-22,00) 43,60%
Ft3 6,1 (3,1- 6,8) 81,08%
W srode ide na wizyte do endokrynologa.
Czy mam czegos sie obawiac? Jak to interpretowac?
Edytor zaawansowany
  • flanelka.5 13.04.18, 11:47
    poprawiło się wink

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.