Dodaj do ulubionych

Interpretacja wyników po 2 poronieniach

14.04.18, 14:10
Witam,

Bardzo proszę o interpretację wyników:

TSH 3,5 (0,38-5,33)
FT3 5,24 (3,8-6,6)
FT4 10,63 (7,86-14,41)
Anty-TPO 51 (0-34)

Mam 32 lata, jestem po dwóch poronieniach w ciągu ostatnich 10 miesięcy. Wynik testu: 44

Endokrynologa mam dopiero w sierpniu. Czuję się fatalnie...

Edytor zaawansowany
  • laura.phys 14.04.18, 16:25
    Te wyniki nie są dobre, leczysz się u endokrynologa?
  • venice77 14.04.18, 16:39
    Nie, to moje pierwsze badania tarczycy, po drugim poronieniu, zapisałam się prywatnie do endokrynologa, ale kolejki są kosmiczne. Wcześniej urodziłam dwie córki, bez problemów.

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.