Dodaj do ulubionych

Tarczyca-prosze o Internecie

12.05.18, 07:33
Witam,Kochani mam duży problem gdyż lekarze twierdzą pomimo mojego złego samopoczucia, że wszystko z moja tarczyca jest ok.Bardzo proszę o Internecie kalkulatora gdyż sama się na tym nie znam.Czy ktos z Was miał subkliniczną postać tarczycy?

FT4 57.10% [ wynik 11.6, norma (7.86 - 14.41)]

FT3 52.97% [ wynik 5.06, norma (3.1 - 6.8)]
Edytor zaawansowany
  • flanelka.5 28.05.18, 19:07
    Z samych wyników wolnych hormonów nie widać problemu. Może coś innego szwankuje. Może niedobory?
    JAkie masz tsh?

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.