Dodaj do ulubionych

TARCZYCA?????????

08.06.18, 09:05
Moje wyniki FT4 -1.16% [ wynik 11.37, norma (11.5 - 22.7)]

FT3 13.33% [ wynik 3.9, norma (3.5 - 6.5)]
TSH 0,33 przy normie 0,55
O co chodzi? To nie nadczynność ani niedoczynność... Martwię się, a czuje się masakryczie... Jak szybko mogą się zmieniać wyniki ft4 ft3? Może by powtórzyć?
Edytor zaawansowany
  • djpa 11.06.18, 11:29
    Napisz więcej o sobie. Urodziłaś niedawno? Miałaś kontrast z jodem? Napisz więcej.

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.