Dodaj do ulubionych

Proszę o pomoc w interpretacji wyników tarczycy

17.06.18, 17:14
FT4 9.20% [ wynik 0.97, norma (0.89 - 1.76)]

FT3 40% [ wynik 3.06, norma (2.3 - 4.2)]

Edytor zaawansowany
  • flanelka.5 22.06.18, 18:59
    Trochę ciężko jak piszesz na forum a tu zostawiająCie z tym , żebyś :
    1) poczytała sobie internet
    2) poszła do lekarza i tam sie dowiedziała wink

    niskie hormony, za niskie.
  • laura.phys 23.06.18, 09:00
    Wyniki nieciekawe, szkoda ze nie napisałaś ciut więcej. Tsh? Samopoczucie,inne objawy?
  • kasiulaspryciula 23.06.18, 22:39
    TSH 3,9817 po czterech miesiącach TSH 3,409. Samopoczucie: senna , zmęczona, nerwowa, waga ciągle idzie do góry 😣
  • laura.phys 24.06.18, 00:04
    Powinnaś się zgłosić do endokrynologa z tymi wynikami i uzyskać leczenie

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.