Dodaj do ulubionych

Wyniki badań

28.06.18, 18:04

Witam lekarza mam umówionego dopiero w przyszłym tyg.
Proszę o pomoc w intrpretacji wyników.
Mam 27 lat w wieku od 4 do 6 roku leczyłam się na tarczycę ostatnio zauważyłam objawy takie jak: suche łokcie, łamliwe paznokcie, wahania nastroju, niskie ciśnienie, opuchnięta twarz. Zrobiłam badania, które mają się tak:
TSH 1,476 norma 0,350-4,940
FT3 2,63 norma 1,71-3,71
FT4 0,86 norma 0,70-1,48
Z góry dziękuję
Edytor zaawansowany

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.