Dodaj do ulubionych

Proszę o interpretację wyników

28.06.18, 18:32
Proszę o pomoc w interpretacji wyników, bo gubię się już w gąszczu "wiedzy internetowej"
TSH 1,839 µIU/ml (0,350 — 4,780)
FT3 4,90 pmol/l (3,53 — 6,45)
FT4 15,74 pmol/l (11,46 — 22,65)
ATG 202,3 U/ml (0,0 — 60,0)
A-TPO 37,4 U/ml (0 — 60)

Objawy: totalne zmęczenie. Cały dzień. Nawet kawę zaczęłam pić - nie pomaga. Rano nie mogę zwlec się z łóżka, choć nigdy nie miałam problemów ze wstawaniem.
Do tego mega sucha skóra, łamliwe pazury, przerzedzone delikatne włosy.
Ciągłe wkurzenie połączone z myśleniem "jaka jestem beznadziejna"...
Wyniki odebrałam dzisiaj. W planach USG i ewentualna wizyta u endo. Ale terminy pół roku, nawet prywatnie ok 3mies.
Pomożecie?
Edytor zaawansowany
  • maeesta 08.07.18, 07:07
    Pomocy!!!

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.