Dodaj do ulubionych

Interpretacja wyników- niedoczynność tarczycy

28.06.18, 20:20
Proszę o pomoc w interpretacji wyników.
TSH 7,27 /0,27-4,20
FT3 3,12 /2,60-4,50
FT4 1,34 /1,00-1,60
ATG <10 /0-115
ATPO 13,14 <34

Z góry dziękuję za pomoc
Edytor zaawansowany

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.