Dodaj do ulubionych

Proszę o interpretację, mam niedoczynność i hashim

13.07.18, 10:41
FT4 98.70% [ wynik 1.69, norma (0.93 - 1.7)]

FT3 40.00% [ wynik 2.96, norma (2 - 4.4)]

Wynik opisany przez lekarza w normie, ale ponoć oni mają problemy z tym stosunkiem FT3 do FT4...dziękuję
Edytor zaawansowany
  • ulepeczka 13.07.18, 10:45
    TSH 1,890 (norma 0,27-4,2)
    Anty TG <10 (norma 0-115)
    Anty TPO <9 (norma 0-34)
  • flanelka.5 25.07.18, 12:08
    to są wyniki na jakiej dawce?

    Ja na takich wynikach (czyli ft4 blisko 100% a ft3 w połowie) bujałam się od niedoczynności do nadczynności na przemian. Organizm też się męczył.

    Polecam popić mniszka spróbować jakichś metod oczyszczania wątroby i jelit (np. moritz albo detoxy, diety oczyszczające) - jeśli nie pomoże rozważyłabym lek z t3. no chyba że dobrze się na tym czujesz.

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.