Dodaj do ulubionych

Wyniki tsh i ft 4 podwyższone u dziecka

03.08.18, 13:59
Witam
Odebrałam wyniki mojej 8 letniej córki. Tsh 9.9 (0.6-4.8), ft4 1,8 (0.9-7,6),ft3 w normie.. Nie mogę znaleźć nic mądrego o takich wynikach, wszędzie jak tsh podwyższone to ft4 obniżone. Ktoś podpowie jak to interpretować?
W przyszłym tygodniu mamy wizytę u endokrynologa ale już się zamartwiam.
Dziękuję Ola
Edytor zaawansowany
  • djpa 13.08.18, 09:01
    Nie zauważyłam Twojego wątku wcześniej.
    Jak było u endo?
    Dlaczego zrobiłaś córce te badania? Jakie laboratorium? Czy normy są dla dzieci czy dla dorosłych?

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.