Dodaj do ulubionych

Bardzo proszę o pomoc w interpretacji wyników.

07.08.18, 11:52
FT4 62.82% [ wynik 1.19, norma (0.7 - 1.48)]

FT3 28.00% [ wynik 2.27, norma (1.71 - 3.71)]

TSH 0,718 norma 0,350- 4,940

Lekarz standardowo wypowiada się, że mieszczą się w normie i jest ok.
A jak Waszym zdaniem?
Edytor zaawansowany

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.