Dodaj do ulubionych

Prośba o interpretację wyników

25.10.18, 20:38
Witam, jestem w trakcie diagnozowania tarczycy.
Objawy typowe dla niedoczynności zwlaszcza senność potworna.
Czekam na usg i wizyte póki co moje wyniki:
TSH 3,35 (0,27-4,2)
FT4 1,34 (0,93-1,71)
FT3 4,17 (2,04-4,4)
Anty TPO 26 (0-34)
Anty TG 52,2 (0-115)
Kobieta 34 lat.
Dziękuję i prosze o pomoc czy te wyniki maja wpływ na moje samopoczucie.
Edytor zaawansowany
  • flanelka.5 29.10.18, 21:55
    A ferrytyna i morfologia?

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.