07.11.18, 12:48
Wyniki mojej 17 letniej córki
Tsh 2.18 (0.25-4.20)
ft3 4.3 (3.1-7.0)
ft4 11.83 (12-24)
Usg pokazalo poczatki hashimoto
Przeciwciala w normie.Co sadzicie o tych wynikach?Lekarz za kilka dni.
Edytor zaawansowany

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.