Dodaj do ulubionych

czy mam tarczyce?

14.12.18, 23:03
witam zrobiłam takie badanie i wyszło mi niby ze jest okej a tsh podwyższone 4.32 co mam myslec jest okej czy nie?mam sie wybrac do Endokrynolog?to moje pierwsze badania na tarczyce skłoniło mnie wysokie tsh na koleje 2 badania.
nie przyjmuje leków.
czuje sie znakomicie!

FT3 22.14% [ wynik 13.98, norma (11.5 - 22.7)]
FT4 50.33% [ wynik 5.01, norma (3.5 - 6.5)]

Edytor zaawansowany

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.