Dodaj do ulubionych

Bardzo proszę o interpretacje moich wyników.

07.02.19, 13:49
Prosze o interpretacje wyników

TSH wynik 2,8
FT4 23.90% [ wynik 11.39, norma (9 - 19)]

FT3 49.19% [ wynik 4.14, norma (2.63 - 5.7)]

Edytor zaawansowany

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.