Dodaj do ulubionych

Jak zinterpretować te wyniki ft4 i ft3?

22.04.19, 20:45
FT4 29.49% [ wynik 1.16, norma (0.93 - 1.71) ]

FT3 29.03% [ wynik 3.11, norma (2.57 - 4.43) ]

TSH mam 0,573 [norma od 0,270 do 4,200]

Czy to jest dobry wynik?
Edytor zaawansowany
  • flanelka.5 12.05.19, 23:04
    Czemu pytasz, masz niepokojace objawy?

    Cyfry cyframi mogly by byc bardziej ksiazkowe ale gdy nie ma objawow to po co sie przejmowac?

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.