Dodaj do ulubionych

Prosze o interpretację badań

21.05.19, 13:12
tsh 4,72 norma 0,27-4,2
FT3 2,91 norma 2,00-4,40
FT4 1,23 norma 0,90-1,80

anty TG <10
anty-TPO <9,00

Prolaktyna 30,02 norma 4,79-23,30

insulinooporność, hiperinsulinemia
Edytor zaawansowany

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.