Dodaj do ulubionych

Pomoc w interpretacji wynikow-tarczyca

21.06.19, 11:42
Witam, proszę o pomoc w interpretacji wyników: tsh - 1,71; ft3 - 2,53 (norma:2,57-4,43); ft4 - 1,42 (0,93-1,70). Od 2,5 m-ca biorę Letrox 50. Przed rozpoczęciem leczenia moje wyniki: tsh - 5,51; ft3- 3,86, a ft4 - 1,34. Z góry dziekuje za odpowiedzwink
Edytor zaawansowany

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.