Dodaj do ulubionych

proszę o interpretację

03.07.19, 11:25
FT4 40.26% [ wynik 1.24, norma (0.93 - 1.7)]

FT3 27.42% [ wynik 3.08, norma (2.57 - 4.43)]

TSH 1,84
mam 41 lat i guzka tarczycy
Edytor zaawansowany

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka