Dodaj do ulubionych

Proszę o pomoc w interpretacji wyników

16.07.19, 16:09
Hej, pomożecie w interpretacji wyników?
Tsh - 2.6 (0.27 - 4.2)
FT3 - 3.85 (2 - 4.4)
FT4 - 1.67 (0.93 - 1.7)
Anty TPO - poniżej 9
Anty Tg - poniżej 10
Usg tarczycy - mała tarczyca poza tym prawidłowa z małą torbielką

Biorę tylko Jodid 200 i suplementy a ostatnio poroniłam. Nie chcę żeby to się powtórzyło i szukam pomocy.
Edytor zaawansowany

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka