Dodaj do ulubionych

Prośba o interpretację wyników

17.07.19, 13:14
TSH = 2,23 mlU/L NORMA 0,27 - 4,20
FT3 = 4,16 pg/ml norma 2,00 - 4,40
FT4 = 1,27 ng/dl norma 0,93 - 1,71
ATG <10 lU/ml norma <115
ATPO 13 lU/ml norma <34

Bardzo proszę o pomoc. Na USG idę w w piątek
Mam objawy: kołatanie serca, częstoskurcz, jestem nerwowa, mam problemy ze snem.
Edytor zaawansowany

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka