Dodaj do ulubionych

Proszę o interpretacje wynikow

23.07.19, 15:14
Tsh 2,270 norma 0,350-4,940
Ft3 10,12 norma 9,01-19,05
Ft4 4,53 norma 2,89-4,88
Jestem kobieta mam 20 lat i od dłuższego czasu się złe czuje. Od dwóch lat wypadają włosy, z dnia na dzień pojawił się okropny trądzik,ciagle czuje się zmęczona, senna. Mam coraz większy problem z koncentracja (prowadzenie samochodu to już ogromny problem) i codziennymi bólami brzucha. W morfologi wszystko w porządku. Miałam robiona krzywa cukrowa glukoza na czczo 80, po 120 min 93.
Edytor zaawansowany

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka