Dodaj do ulubionych

niskie wyniki ft4,ft3 prosze o rade

30.07.19, 21:33
Hej wszystkim, mam prośbę odebrałam właśnie wyniki badań robiłam je kontrolnie (nie biore leków, moja mama ma niedoczynność nie wiem czy to ważne;p)
ok w każdym razie odebrałam następujące wyniki TSH 0,32 (0,300-4,500); FT4 9,9 (10,60-19,40); FT3 4,33 (4,0-8,3)
Czy powinnam iść do endokrynologa czy to tylko nic nie znaczące zmiany. Pytam bo mam za sobą jedną wizyte u owego lekarza ( około roku temu) gdzie wyniki miałam podobne a on stwierdził że w zasadzie nie ma po co dawać mi leków i stresować tylko poczekać jak sytuacja się będzie rozwijąć ...2Stąd pytanie co uważacie z doświadczenia o takich wynikach i czy umawiać sie na wizyte?
(przepraszam za literówki)
Edytor zaawansowany
  • madami 02.08.19, 23:11
    Idź koniecznie do lekarza, znajdź kogoś innego niż ten pierwszy. Zrób pełen komplet z przeciwciałami, morfologią, USG, żelazem/ ferrytyną/ wit D3.
    Czy bierzesz jakieś leki? Masz jakieś niepokojące objawy?

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka