Dodaj do ulubionych

Interpretacja wyników

19.08.19, 13:13
Witajcie,
Moje wyniki, kobieta 38l., guzki tarczycy:
FT4 20.48% [ wynik 0.82, norma (0.65 - 1.48)];
FT3 48.33% [ wynik 3.37, norma (2.5 - 4.3)];
TSH 1,28 1,280 uIU/ml norma 0,38 - 5,33;
Anty- TG 0,1 IU/mL norma 0 - 4;
Anty-TPO 0,3 IU/mL norma 0 - 9.
Czy mam się czymś martwić?
Edytor zaawansowany

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka