Dodaj do ulubionych

Prośba o pomoc interpretacja wyników

31.08.19, 23:16
Witam
Bardzo proszę o pomoc w interpretacji wyników:
Nie biorę leków na tarczycę.

TSH - 1,86 (0,270 -4,200)
Ft3 - 2,71 pg/ml (2,60 - 4,50) - z kalkulatora 5,79 %
Ft4 - 1,26 ng/dl (0,93 - 1,70 ) - z kalkulatora 42,86%

Pozdrawiam
Kara
Edytor zaawansowany
  • djpa 03.09.19, 17:50
    Musisz napisać więcej. Wiek, objawy, leki, anemia, dieta itd.

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka