Dodaj do ulubionych

Prośba o interpretacje wyników.

03.09.19, 22:28
TSH- 5,583
FT4 16.09% [ wynik 1.03, norma (0.89 - 1.76)]

FT3 38.42% [ wynik 3.03, norma (2.3 - 4.2)]
Stwierdzone hashi.
Edytor zaawansowany
  • laura.phys 04.09.19, 15:15
    Niedoczynnosc w całej rozciągłości, zrobiłabym usg tarczycy oznaczyła przeciwciała atpo atg, witaminy b12, d25oh, ferrytyne, krzywa insulinowa i glukozowa i poszła do endokrynologa.

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka