Dodaj do ulubionych

Proszę o interpretację wyników tarczycowych

07.09.19, 18:41
Moje badania :
TSH 1.644 przedział 0.35-4
FT3 5.05 przedział 2.9-5.5 82.69%
FT4 10.83 przedział 9.01-19.05 18.13%
Edytor zaawansowany

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka