Dodaj do ulubionych

interpretacja wynikow

14.09.19, 08:14
TSH 0.651 µIU/ml


FT4 19.23% [ wynik 0.85, norma (0.7 - 1.48)]

FT3 63.50% [ wynik 2.98, norma (1.71 - 3.71)]
Edytor zaawansowany

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka