Dodaj do ulubionych

obniżony ft4

11.10.19, 12:01
Bardzo proszę o pomoc w interpretacji: ft4 11,09 pmol/l, ft3 4,3 pmol/l, tsh 0,824 mU/l
Z kalkulatora:
FT4 -9.10% [ wynik 11.09, norma (12 - 22)]
FT3 32.43% [ wynik 4.3, norma (3.1 - 6.8)]
Skarżę się na nadmierną senność, brak energii, suchą skórę, skłonności do depresji. Czy to problem z tarczycą? Jak mogę sobie pomóc?
Obserwuj wątek

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka