20.10.19, 09:33
Dzień dobry moje wyniki tarczycy to:

FT4 108.64% [ wynik 18.4, norma (0.8 - 17)]

FT3 33.33% [ wynik 2.8, norma (2 - 4.4)]
TSH 2.32 [0.35 - 4.5]

Dotego dochodzi zle samopoczucie,utrata wagi,wieczne zmeczenie,cysta na tarczycy po lewej stroniesad
Mój lekarz rodzinny twierdzi,że wszystko jest wporzadku?.
Obserwuj wątek

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka