Dodaj do ulubionych

Jak zinterpretować te wyniki?

10.11.19, 23:54
FT4 7.78% [ wynik 0.87, norma (0.8 - 1.7)]

FT3 31.60% [ wynik 3.39, norma (2.6 - 5.1)]


Tsh-2.24
Obserwuj wątek

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka