Dodaj do ulubionych

Interpretacja wyników

13.11.19, 10:37
Bardzo proszę o interpretację wyników badań. Wizytę u Endo mam dopiero pod koniec grudnia. Tsh 1.68 (0.27- 4.2) , Ft4 16.04 (12-22) ,Ft3 4.66 (3.1-6.8)
Obserwuj wątek

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka