Dodaj do ulubionych

Interpretacja wyników, czy to niedoczynność ?

01.12.19, 12:36
Witam,
zrobiłem badania tarczycowe, przy złym samopoczuciu, ospałości, przybraniem na wadze oraz zmniejszonym libido.
TSH 4,O
FT3 3,66 (2,0-4,40)
FT4 1,34 (0,93-1,70)
endokrynolog stwierdził niedoczynność, przepisał 50 mg Letrox.
Co o tym myśilcie ?
Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka