03.01.20, 10:27
Dzień dobry, zrobiłam wyniki badań tsh, tf3 i ft4. Pół roku temu były w normie dziś wygląda to tak:
Ft3 2.09 norma 2.4-3.9
Ft4 0.87 norma 0.89-1.8
Tsh 8.996 norma 0.55-4.78
Mam 24 lata. Lecze się już ok 8lat. Wizytę u endo mam dopiero za miesiąc i trochę mnie zmartwiło takie pogorszenie wyników. Ktoś pomoże zinterpretować?
Obserwuj wątek

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka