928 wyników w czasie 50 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

dj na wesele w 2014 - dj trust (początek wątku)

Witam serdecznie Proponuję swoje usługi na wesele. Doświadczenie i profesjonalne nagłośnienie i oświetlenie to gwarancja udanego wieczoru. Od strony muzycznej największe hity minionych lat - m.in.Abby, Queen, Beatles-ow, M. Jacksona, Wham, Modern Talking, Bad Boys Blue,S. Steavens'a, Boney M, mnóstwo rock'n'rolla, hity latino - Conga, Samba, La bamba, Lambada, Oczywiście polskie hity Stachurskiego,Feela,Urszuli,Bajmu, Perfectu, Kombi i wielu wielu innych w zależności od gustów klientów. Nie zabraknie też największych hitów na czasie. Zajmuje się oprawą imprez od 8 lat, od 3 lat, także imprez sportowych - nagłośnienie i oprawa muzyczna podczas meczy piłkarzy ręcznych Górnika Zabrze w Ekstraklasie mężczyzn. Jestem przekonany, że zdobyte doświadczenie gwarantuje świetną zabawę do samego rana pozdrawiam serdecznie Artur Darliński djtrust.pl www.djtrust.pl

dj wesele 2014

DJ PROFESJONALNA OBSŁUGA WESEL, BALI ,STUDNIÓWEK ,DYSKOTEK,PIKNIKI IMPREZY ZAKŁADOWE 18 STKI ORAZ WSZELKIEGO TYPU IMPREZY MUZYCZNE WŁASNY SPRZĘT ORAZ OŚWIETLENIE NAGŁOŚNIENIE KAŻDY RODZAJ SALI . tanio SOLIDNIE I NA KAŻDA KIESZEŃ .DUŻY PROFESJONALIZM LICZY SIĘ KLIENT I ZADOWOLENIE . WSZĘDZIE DOJADĘ .TEL.518391029 Ogłoszeniodawca: WŁAŚCICIEL Telefon: 518391029 Adres e-mail.: djravi@amorki.pl drugi numer tel.798551955 strona internetowa djravi.bnx.pl do obejrzenia płyta demo jeszcze parę wolnych terminów .Proszę wejść na stronę djravi.bnx.pl czytać komentarze .pozdrawiam djravi

dj trust - na weslele w 2014 (początek wątku)

Witam serdecznie Proponuję swoje usługi na wesele. Doświadczenie i profesjonalne nagłośnienie i oświetlenie to gwarancja udanego wieczoru. Od strony muzycznej największe hity minionych lat - m.in.Abby, Queen, Beatles-ow, M. Jacksona, Wham, Modern Talking, Bad Boys Blue,S. Steavens'a, Boney M, mnóstwo rock'n'rolla, hity latino - Conga, Samba, La bamba, Lambada, Oczywiście polskie hity Stachurskiego,Feela,Urszuli,Bajmu, Perfectu, Kombi i wielu wielu innych w zależności od gustów klientów. Nie zabraknie też największych hitów na czasie. Zajmuje się oprawą imprez od 8 lat, od 3 lat, także imprez sportowych - nagłośnienie i oprawa muzyczna podczas meczy piłkarzy ręcznych Górnika Zabrze w Ekstraklasie mężczyzn. Jestem przekonany, że zdobyte doświadczenie gwarantuje świetną zabawę do samego rana pozdrawiam serdecznie Artur Darliński djtrust.pl www.djtrust.pl

DJ na wesela 2013 2014 (początek wątku)

Szukacie Państwo dj na wesele polecam tego gościa. www.djraff.pl www.djwesele.blogspot.com

Re: DJ na wesela 2013 2014

Polecam dj flesh Maciej Wilkanowski www.djnaimpreze.info Moja opinia o Macieju Wilkanowskim jest jak najlepsza, profesjonalizm w 100%. Można z nim ustalić cały scenariusz wesela: muzyka, zabawy, toasty itp. Grał muzykę każdego gatunku począwszy od lat 50’s po najnowszą tak jak chcieliśmy, tak jak było ustalone. Do tej pory pary pary pytają nas o namiary na tego dj. POLECAM

DJ na wesele 2013 / 2014 (początek wątku)

Z tej strony Monika Petryczko aka Mary Klak. Jestem radiowcem, dziennikarzem muzycznym, producentem eventów artystycznych a także DJ-ką. Miałam przyjemność być rezydentką (i nadal mam) w największych klubach Szczecina, skąd pochodzę. Usługi jednak DJ-skie świadczę w cały kraju a także w Berlinie. Ostatni rok to trasa od Warszawy poprzez Karpacz do Berlina właśnie. Specjalizuje się w graniu imprez weselnych o charakterze klubowym, popowym i bardzo tanecznym. Szczególny nacisk kładę na łączenie potrzeb różnych pokoleń. Stąd w moim repertuarze sporo rock 'n rolla, twista, walca, tanga i swingu. Ponadto mocno koncentruję na przebojach lat 80-tych, 90-tych i współczesnej muzyce. Prywatnie jestem miłośniczką chill-outów i nu-jazzu. Polecam zajrzenie na mą stronę i sprawdzenie przykładowej playlisty – www.petryczko.pl. Pozdrawiam serdecznie. Jestem mobilna. Zapewniam kompletną obsługę uroczystości - sprzęt, nagłośnienie, konferansjerka. www.petryczko.pl - tel. 603193529

DJ na wesele 2013 / 2014 (początek wątku)

Z tej strony Monika Petryczko aka Mary Klak. Jestem radiowcem, dziennikarzem muzycznym, producentem eventów artystycznych a także DJ-ką. Miałam przyjemność być rezydentką (i nadal mam) w największych klubach Szczecina, skąd pochodzę. Usługi jednak DJ-skie świadczę w cały kraju a także w Berlinie. Ostatni rok to trasa od Warszawy poprzez Karpacz do Berlina właśnie. Specjalizuje się w graniu imprez weselnych o charakterze klubowym, popowym i bardzo tanecznym. Szczególny nacisk kładę na łączenie potrzeb różnych pokoleń. Stąd w moim repertuarze sporo rock 'n rolla, twista, walca, tanga i swingu. Ponadto mocno koncentruję na przebojach lat 80-tych, 90-tych i współczesnej muzyce. Prywatnie jestem miłośniczką chill-outów i nu-jazzu. Polecam zajrzenie na mą stronę i sprawdzenie przykładowej playlisty – www.petryczko.pl. Pozdrawiam serdecznie. Jestem mobilna. Zapewniam kompletną obsługę uroczystości - sprzęt, nagłośnienie, konferansjerka. www.petryczko.pl

dj trust - dj na Twoje wesele na 2014 rok (początek wątku)

Witam Proponuję swoje usługi jako dj'a na wesele teraz w świetnej cenie. Profesjonalne nagłośnienie, oświetlenie i prowadzenie to pewność że wszyscy bądą zadowoleni. Szczegóły www.djtrust.pl lub djtrust@interia.pl tel 510 322 062 pozdrawiam Artur Darliński

Szukam dj na wrzesień 2014 (początek wątku)

Szukam uniwersalnego dja, który poprowadzi imprezę przekrojową od starych hiciorów z czasów naszych rodziców po nowe kawałki "latinopodobne". Termin - 6 wrzesnia 2014. Piszcie! friggit86@gmail.com

Re: Szukam dj na wrzesień 2014

Witam tak z czystym sumieniem mogę polecić tego dj prowadzi własną firmę S.D.S www.firmy.net/organizacja-i-obsluga-wesel/sds,WNWQ5.html zobacz tą stronę można poczytać opine pozdrawiam

DJ Wesele 2013 i 2014 (początek wątku)

Wejdź i zobacz polecam www.djraff.pl blog www.djwesele.blogspot.com

Re: DJ Wesele 2013 i 2014

www.djraff.pl

Ostatnie terminy DJ ADUS 2014

FOTKI: plus.google.com/113334896426690075604/photos FILMY: www.youtube.com/user/djadus1 OPINIE: weselebielsko.pl/topic.php?id=126 Są jeszcze wolne terminy w czerwcu (pojedyncze), wrześniu, październiku i listopadzie Zawsze warto napisać bo mam dj-ów którzy zagrają dla Was jak jestem zajęty. Zapraszam do kontaktu. -- Pozdrawiam Dj Adus www.djadus.pl djadus@gazeta.pl

DJ ADUS mała relacja video (początek wątku)

www.youtube.com/watch?v=62Ky-e_F1gM karnawał 2014 -- Pozdrawiam Dj Adus www.djadus.pl djadus@gazeta.pl

1 2 3 4 5 6