Witaj owieczka_1983 napisała: > Moja pamięć sięga 20 lat do tyłu,nie było takiej zazdrości i jadu między ludźm > i jak jest teraz ,ludzie bardziej akceptowali swoje życie, teraz bardziej stara > ją się wyjaśnić podłoże swoich problemów Zgodzę się, jednak tylko po części.
Napisał Pan: "Kilkadziesiąt lat wcześniej ludzie byli także zdecydowanie bardziej skromni, do szczęścia wystarczało im o wiele, wiele mniej niż dziś, zresztą, było o wiele mniej dostępnych dóbr itd." Zgadzam się w całej rozciągłości. Jesteśmy nie tylko rozpieszczeni, ale też w pewnym stopniu zepsuci wielością możliwości. To rzutuje także na trwałość związków, stopień akceptacji dla życia z jego ciężarem, a świadomość tych nieograniczonych możliwości każe porównywac się z innymi, cierpieć z powodu braku satysfakcji, braku spełnienia w rozmiarze, jaki pokazują media. Pojawiają się depresje i frustracje. Nie umiemy poprzestawac na małym, cieszyć sie "własnym" światem, bo pragniemy życia kogoś innego - celebrytów, gwiazd, wielkich biznesmenów. Nawet nie zdając sobie z tego sprawy. -- New fields of Divine activity now open for me and these fields are white with harvest
Owieczko, odp. na pyt 1/ jestem bardzo ostrożna i niechętna w odpowiadaniu na tego typu pytania. Wygląda to na niby niewinne i błahe, ale karty mogą pokazać coś przykrego (co już mi się zdarzyło). Jak mam wówczas i opisać takie sprawy? Nie chcę być zwiastunem jakiegoś ew. nieszczęścia, a w szczególności rujnowania cudzej, tak ważnej nadziei. Powstrzymam się od tego. odp. na pyt 2/ Królowa mieczy + 3 buław + 5 buław - tutaj widać, że sprawy wyjazdu nie będą pewne. Mogą się zdarzyć trudności, nieporozumienia, przeszkody, dosyć długie oczekiwania na spełnienie planów. Przypuszczalnie w końcu uporacie się z tym i spróbujecie dopiąć swego. Ale w kartach nie ma pewnej i pozytywnej odpowiedzi. Wyjazd może nie nastąpić, bo np. ktoś/coś wam przeszkodzi lub sami zmienicie decyzje z innych powodów. -- oyala@gazeta.pl
Dziękuję bardzo! -) Zweryfikuję wróżbę na jesieni Pozdrawiam -)
owieczka_1983 napisała: > nie dodałam,że mam go w Strzelcu na MC :) owieczka szczesciaro : ))
Witaj owieczka_1983 napisał(a): > Rozumiem i doceniam Pana pomoc :) wyślę do Pana wiadomość na skrzynkę Coś się dzieje z twoją skrzynką. Maile nie dochodzą... Dostaje takie info z systemu: Delivery to the following recipient failed permanently: owieczka_1983@gazeta.pl Pozdrawiam
Witaj owieczka_1983 napisał(a): > Panie Januszu,a może Pan by miał chwilkę czasu żeby zerknąć na mój kosmogram,ma > m dosłownie jedno pytanie...nie nalegam, gdyż zdaję sobie sprawę,że poświęca Pa > n cenny czas numerologii Oczywiście bardzo chętnie, jednak moja wiedza astrologiczna pozostawia jeszcze wiele do życzenia :) Pozdrawiam
W 1983 roku była walka z komuną i komunistami, a owieczki walczące miały oparcie w kościele od którego obecnie odwracają się :-(
owieczka_1983 napisała: > Czy Pani skrzynka na gazeta jest aktywna?chciałam do Pani napisać Tak proszę pisać :)
owieczka_1983 napisał(a): > Czy będzie ktoś uprzejmy króciutko napisać co oznacza w praktyce /.../ Pewnie bylby, gdybys byla aktywna uzytkowniczka forum, a nie wyludzaczka darmowych porad.
Witaj Owieczko_1983. Ludzie czują się wykorzystywani, jeśli nie dostają nic w zamian. Ci, którzy się uczą astrologii chętnie przeczytają coś o Tobie i porównają to z Twoim horoskopem. I jeśli ich temat zainteresuje, to może coś napiszą.
Pani Owieczko_1983, proponuję wstrzymać się ze ślubem w ogóle, i - po drugie - z tą datą ślubu też... Przykro mi :( Pozdrawiam - Teresa
Pani Owieczko_1983, proszę podać datę poznania i/lub daty bardzo ważnych rozmów/spotkań i/lub datę zaręczyn i/lub inne daty bardzo ważne emocjonalnie dla Pani/Was, bo być może korzystniejsze byłoby kontynuowanie relacji bez ślubu.
Do owieczka_1983 Część, minęło trochę czasu od Twojej konsultacji u Merkurji i jak to oceniasz? Ja też u niej byłam i część się sprawdza a na resztę czekam.
Też tak bym uznał, ale nick owieczka_1983 śmigał mi nieco wcześniej, dlatego w tym przypadku wykluczyłem "ustawkę". A może nie, a może się mylę? Na blogu wspomnianej autorki nie znalazłem ani jednej analizy pojedynczego (osoba, wydarzenie, elekcja, itd) horoskopu.
owieczka_1983 napisała: > Dużo pozytywnej energii i powodzenia na Nowy Rok numerologiczny dla Pana Janusz > a i wszystkich forumowiczów :) Wzajemnie :)