4 wyników w czasie 28 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Pomocy-różnice wersji Yamaha xj 600 (początek wątku)

Mam możliwość kupienia takiego motorka za dość atrakcyjna cenę tylko jest mały problem, gdyż moto jest z 1998 roku natomiast nie ma w niej drugiego hamulca tarczowego w przodzie, osłon na lagi a z tego co wiem powinny być przynajmniej w tych rocznikach sprowadzanych z Niemiec. Facet mówi ze...

Problem z uruchomieniem motocykla (początek wątku)

Wtedy jedyną możliwością jest rozruch z popychu - udaje się to bezproblemowo. Akumulator jest w 100 % sprawny, sprawdzony w specjalnym zakładzie. Aha mój motocykl to Yamaha XJ 600 N z 1998 roku. Znajomy coś wspomniał o przekaźniku - nie znam się kompletnie na elektryce. Czy ktoś może wie co jest przyczyną? Z góry dziękuję za porady i pozdrawiam.

Klasyczne nakedy - brak ciekawej oferty? (początek wątku)

Straciły w większości ten pierwiastek turystyczny, gdyż mają niewygodne siedzenia i absurdalnie wypchnięte do góry zadupki. Uważam ten trend rynkowy za katastrofę, czego najlepszym przykładem jest nowa Yamaha XJ6 - brzydka, paskudna, profanująca swoim kanciasto-kosmicznym dizajnem wspaniałą, skromną i piękną zarazem, linię mojej obecnej maszyny. Chciałbym prosić Was o wskazanie idealnego dla mnie następcy mojej XJ600N, ale przy niemodyfikowalnym założeniu, że moc następcy nie może być powyżej 80 KM, a jego masa przekraczać 220 kg.

Re: Będziesz Miał Wydatki...

BMW ma zalety w innym miejscu a japonia w innym. Pisałem ci o nich w innym poście . Pamiętam jak moją japońską xj600 jeździłem tak skutecznie w dwie osoby az wyrwało się mocowanie amortyzatora do wachacza . To dla mnie nie oznaczało że japonia jest do luftu , tylko że posułem wachacz . pozdrawiam .