Witam serdecznie, w związku ze zbliżającym się naborem do przedszkoli chciałam zapytać o opinie na temat przedszkoli na ul. Jurczyńskiego (nr 218), ul. Lermontowej (nr 206) i ul. Kmicica (nr 4). Będę wdzięczna za wszelkie informacje na temat tych placówek.
Przedszkole na ul. Lermontowa (nie "Lermontowej") jest wspaniałe. Mój syn tam chodzi i jest zachwycony, ja z resztą też. Świetna kadra, czyściutko, smaczne posiłki. Jeśli komuś nie przeszkadza fakt, że jest to przedszkole integracyjne (dla mnie akurat to atut), to z całego serca polecam. Niestety my z powodu przeprowadzki musimy zrezygnować z tego przedszkola :( Za daleka mamy teraz...
katjusza81 zamienie miejsce w przedszkolu promyk Gocławia filia na ul Salamandry na przedszkole nr 370 przy Biedronce lub przedszkole nr 218 "Iskra" na Rechniewskiego -- Matko!
Syn rocznik 2013 w przedszkolu 218 ul. Rechniewskiego zamienię na 370 przy ul. Umińskiego przy biedronce.
jak sie czujecie mamusie, przed oddaniem dziecka do przedszkola?, i jak wasze dzieci, chcą iść?, co zabieracie pierwszego dnia i czy zostawiacie dzieciaczki od razu pierwszego dnia na cały dzień? Moja mówi że chce - wcześniej chodziła do żłobka- więc mam nadzieję że nie będzie histerii , a od poniedziałku idziemy do przedszkola nr 218 na Widzewie.
Miejskie Przedszkole nr 38 Okulickiego 63 42-218 Częstochowa Nr tel. (034) 322-70-11 Nr fax. (034) 322-70-11
Zamienię miejsce w przedszkolu 218 "ISKRA" Gocław na 296 "Bajkowy Parasol" Saska. e-mail: niebieska-gwiazdka@wp.pl
anna.1515 Zamienię miejsce w Przedszkolu 143 ul. Kickiego 5, Grochów na Przedszkole 370 ul. Umińskiego lub Przedszkole 218 ul. Rechniewskiego bądź inne na Gocławiu. Jeżeli ktoś będzie chętny proszę o kontakt tel. 506-315-742 -- Siedzieć w domu na macierzyńskim :D Normalnie wstaje taka mama malucha, albo kilku maluchów, kiedy chce, siada i tak siedzi, czas płynie, a ona siedzi - aż do wieczora, bo potem znowu się kładzie.
podaję stronę www.teczowakraina.com.pl i nr tel 504-218-375,697-980-584.koszt przedszkola 550zł a grupa żłobkowa jest droższa bo na kilkoro dzieci są 2 panie i koszt wynosi 750 lub 650 zł.i nie trzeba płacić dodatkowo ani za angielski ani za rytmikę ani za plastykę ani za te inne zajęcia które mają.
Bardzo proszę o opinie na temat publicznego przedszkola w Aninie przy ul. Pazińskiego i szkoły podstawowej nr 218 przy ul. Kajki,
218 to najlepsza szkoła podstawowa w Wawrze, jedna z najlepszych w Warszawie. Kameralna, małe klasy, duze rozbudowane boiska do uprawiania sportów, i świetna kadra pedagogiczna to jej zalety. W szkole tej nie ma przemocy wśród dzieci co jest przekleństwem wielu placówek. Na pewno dużą rolę...
Witam, mam dziecko rocznik 2011 w przedszkolu na Gocławiu 218 ISKRA chętnie zamienię na 296 Bajkowy Parasol Saska Kępa. Jeśli ktoś chętny proszę o kontakt 690 509 270
Dziękuję za informacje, czy były problemy z przyjęciem do 218 w Aninie? My jesteśmy spoza rejonu a słyszałam, że w zeszłym roku znaczna część dzieci nie została przyjęta.
PRZEDSZKOLE KROKUS TYCHY ul. Harcerska 37 OSIEDLE H tel: 32 218 13 19 lub 602 626 413 CZEKA NA DZIECI W WIEKU 2,5- 5 LAT Bogaty wachlarz zajęć dodatkowych- nauka języka angielskiego, rytmika, taniec nowoczesny.