53 wyników w czasie 32 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Które przedszkole na Widzewie: 218, 206 czy 4? (początek wątku)

Witam serdecznie, w związku ze zbliżającym się naborem do przedszkoli chciałam zapytać o opinie na temat przedszkoli na ul. Jurczyńskiego (nr 218), ul. Lermontowej (nr 206) i ul. Kmicica (nr 4). Będę wdzięczna za wszelkie informacje na temat tych placówek.

Re: Które przedszkole na Widzewie: 218, 206 czy 4

Przedszkole na ul. Lermontowa (nie "Lermontowej") jest wspaniałe. Mój syn tam chodzi i jest zachwycony, ja z resztą też. Świetna kadra, czyściutko, smaczne posiłki. Jeśli komuś nie przeszkadza fakt, że jest to przedszkole integracyjne (dla mnie akurat to atut), to z całego serca polecam. Niestety my z powodu przeprowadzki musimy zrezygnować z tego przedszkola :( Za daleka mamy teraz...

Promk (Salamandry) na 218 (Rechniewskiego)

katjusza81 zamienie miejsce w przedszkolu promyk Gocławia filia na ul Salamandry na przedszkole nr 370 przy Biedronce lub przedszkole nr 218 "Iskra" na Rechniewskiego -- Matko!

Re: Zamiana przedszkola - Warszawa

Syn rocznik 2013 w przedszkolu 218 ul. Rechniewskiego zamienię na 370 przy ul. Umińskiego przy biedronce.

w poniedziałek do przedszkola (początek wątku)

jak sie czujecie mamusie, przed oddaniem dziecka do przedszkola?, i jak wasze dzieci, chcą iść?, co zabieracie pierwszego dnia i czy zostawiacie dzieciaczki od razu pierwszego dnia na cały dzień? Moja mówi że chce - wcześniej chodziła do żłobka- więc mam nadzieję że nie będzie histerii , a od poniedziałku idziemy do przedszkola nr 218 na Widzewie.

Miejskie Przedszkole nr 38 (początek wątku)

Miejskie Przedszkole nr 38 Okulickiego 63 42-218 Częstochowa Nr tel. (034) 322-70-11 Nr fax. (034) 322-70-11

Re: Zamiana przedszkola - Warszawa

Zamienię miejsce w przedszkolu 218 "ISKRA" Gocław na 296 "Bajkowy Parasol" Saska. e-mail: niebieska-gwiazdka@wp.pl

Kickiego na Gocław

anna.1515 Zamienię miejsce w Przedszkolu 143 ul. Kickiego 5, Grochów na Przedszkole 370 ul. Umińskiego lub Przedszkole 218 ul. Rechniewskiego bądź inne na Gocławiu. Jeżeli ktoś będzie chętny proszę o kontakt tel. 506-315-742 -- Siedzieć w domu na macierzyńskim :D Normalnie wstaje taka mama malucha, albo kilku maluchów, kiedy chce, siada i tak siedzi, czas płynie, a ona siedzi - aż do wieczora, bo potem znowu się kładzie.

Re: żlobek i przedszkole

podaję stronę www.teczowakraina.com.pl i nr tel 504-218-375,697-980-584.koszt przedszkola 550zł a grupa żłobkowa jest droższa bo na kilkoro dzieci są 2 panie i koszt wynosi 750 lub 650 zł.i nie trzeba płacić dodatkowo ani za angielski ani za rytmikę ani za plastykę ani za te inne zajęcia które mają.

Anin, przedszkole Pazińskiego, szkoła Kajki (początek wątku)

Bardzo proszę o opinie na temat publicznego przedszkola w Aninie przy ul. Pazińskiego i szkoły podstawowej nr 218 przy ul. Kajki,

Re: Anin, przedszkole Pazińskiego, szkoła Kajki

218 to najlepsza szkoła podstawowa w Wawrze, jedna z najlepszych w Warszawie. Kameralna, małe klasy, duze rozbudowane boiska do uprawiania sportów, i świetna kadra pedagogiczna to jej zalety. W szkole tej nie ma przemocy wśród dzieci co jest przekleństwem wielu placówek. Na pewno dużą rolę...

Re: Zamiana przedszkola Warszawa

Witam, mam dziecko rocznik 2011 w przedszkolu na Gocławiu 218 ISKRA chętnie zamienię na 296 Bajkowy Parasol Saska Kępa. Jeśli ktoś chętny proszę o kontakt 690 509 270

Re: Międzylesie - przedszkola i szkoły publiczne

Dziękuję za informacje, czy były problemy z przyjęciem do 218 w Aninie? My jesteśmy spoza rejonu a słyszałam, że w zeszłym roku znaczna część dzieci nie została przyjęta.

Przedszkole Krokus Tychy zaprasza (początek wątku)

PRZEDSZKOLE KROKUS TYCHY ul. Harcerska 37 OSIEDLE H tel: 32 218 13 19 lub 602 626 413 CZEKA NA DZIECI W WIEKU 2,5- 5 LAT Bogaty wachlarz zajęć dodatkowych- nauka języka angielskiego, rytmika, taniec nowoczesny.

1 2 3 4 5