wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,28122121,prorosyjscy-separatysci-oskarzaja-kijow-o-ostrzal-zlamanie.html#do_w=46&do_v=142&do_st=RS&do_sid=289&do_a=289&s=BoxNewsImg8 -- https://image.ceneostatic.pl/data/products/102535366/i-kaminski.jpg PEGASUS
Witam proszę o kontakt to bardzo ważne. Potrzebuje świadków do sprawy z tym przedszkolem ktoś w końcu musi zareagować i to będę ja. Te przedszkole wyrządziło nie tylko mi ale i mojemu dziecku dużo krzywdy na dzień dzisiejszy z tego względu ze go stamtąd zabrałam.
Wszystko co pisze w negatywnej stronie na temat owego przedszkola jest całkowita prawda. Niestety moje dziecko również doświadczyło tutaj przykrych incydentów ze strony Pan przedszkolanek oczywiście informowana Pani dyrektor na wszystko się uśmiecha o przytakuje dużo obiecuje a nic z tym nie robi po prostu zamiata sprawy pod dywan. Na szczęście teraz moje dziecko uczęszcza do innego przedszkola i jestem promiennym i szczęśliwym dzieckiem a nie wiecznie zapłakany budzącym się w nocy z krzykiem ciocia to boli.
Witajcie, czy ma ktoś jakieś opinie odnośnie przedszkola na Twardej? Bardzo mi zależy na Waszych wrażeniach, zarówno pozytywnych, jak i negatywnych.
Uczeń ponad przeciętny, szczególne zdolności matematyczne. Najbliżej będzie mieć do szkoły nr 80. Trochę dalej do 289 i jeszcze dalej do 293. 80 jest najbliżej ale ma najgorsze wyniki wśród tych szkół i spotkałam się z negatywną opinią. Macie jakieś doświadczenia z tymi szkołami. Polecacie którąś bardziej? A jakieś fajne przedszkola dla 3 latki?
Witam, czy ktoś może się wypowiedzieć o tych przedszkolach? Zastanawiam się gdzie próbować się dostać. Rozpatruję przedszkola: 47 - Mali Artysci z Krochmalnej 2 239 - Al Jerozolimskie 117 289 - Twarda 60a W przedszkolu nr289 - zastanawia mnie tamtejszy personel.
Familijny Wrocław Uwaga, ważna informacja - mamy jeszcze wolne miejsca w Bezpłatnych Punktach Przedszkolnych. Nabór do końca stycznia b.r. Poniżej lista placówek z wolnymi miejscami: Czerwony Kapturek ul. Sarbinowska 19-21 czynny 8.00-13.00 tel. 512 031 674 e-mail:...
Przyjąć w ustaleniach prawnych wartość 0,01 mikrowat/m2 jako maksymalny graniczny poziom dopuszczalny pól e-m od telefonii komórkowej w miejscach spania, w szkołach, przedszkolach, szpitalach, w pomieszczeniach sanatoryjnych, w domach opieki, w internatach itp. Do czasu ustaleń prawnych powyższy poziom pól e-m powinien być uwzględniany przy rozpatrywaniu indywidualnych skarg ludności. 4.
Dom jest wykończony, do zamieszkania. Wymaga jedynie odświeżenia. Położony jest na ogrodzonej działce o powierzchni 289mk. Domek położony w bardzo spokojnej i atrakcyjnej okolicy. Bardzo blisko są sklepy, przychodnia lekarska, przedszkole i szkoła. Dom jest do zamieszkania praktycznie od zaraz. Mój mąż wybudował dom własnymi rękoma, jest solidnie zbudowany.
Dom jest wykończony, do zamieszkania. Wymaga jedynie odświeżenia. Położony jest na ogrodzonej działce o powierzchni 289mk. Domek położony w bardzo spokojnej i atrakcyjnej okolicy. Bardzo blisko są sklepy, przychodnia lekarska, przedszkole i szkoła. Dom jest do zamieszkania praktycznie od zaraz. Mój mąż wybudował dom własnymi rękoma, jest solidnie zbudowany.