45 wyników w czasie 36 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Żołnierze USA maja konkretne zadania do wykon

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,28122121,prorosyjscy-separatysci-oskarzaja-kijow-o-ostrzal-zlamanie.html#do_w=46&do_v=142&do_st=RS&do_sid=289&do_a=289&s=BoxNewsImg8 -- https://image.ceneostatic.pl/data/products/102535366/i-kaminski.jpg PEGASUS

Re: przedszkole 289 na Twardej- odradzam

Witam proszę o kontakt to bardzo ważne. Potrzebuje świadków do sprawy z tym przedszkolem ktoś w końcu musi zareagować i to będę ja. Te przedszkole wyrządziło nie tylko mi ale i mojemu dziecku dużo krzywdy na dzień dzisiejszy z tego względu ze go stamtąd zabrałam.

Re: przedszkole 289 na Twardej- odradzam

Wszystko co pisze w negatywnej stronie na temat owego przedszkola jest całkowita prawda. Niestety moje dziecko również doświadczyło tutaj przykrych incydentów ze strony Pan przedszkolanek oczywiście informowana Pani dyrektor na wszystko się uśmiecha o przytakuje dużo obiecuje a nic z tym nie robi po prostu zamiata sprawy pod dywan. Na szczęście teraz moje dziecko uczęszcza do innego przedszkola i jestem promiennym i szczęśliwym dzieckiem a nie wiecznie zapłakany budzącym się w nocy z krzykiem ciocia to boli.

Przedszkole nr 289 ul. Twarda (początek wątku)

Witajcie, czy ma ktoś jakieś opinie odnośnie przedszkola na Twardej? Bardzo mi zależy na Waszych wrażeniach, zarówno pozytywnych, jak i negatywnych.

Która szkoła lepsza? 80? 289? 293? (początek wątku)

Uczeń ponad przeciętny, szczególne zdolności matematyczne. Najbliżej będzie mieć do szkoły nr 80. Trochę dalej do 289 i jeszcze dalej do 293. 80 jest najbliżej ale ma najgorsze wyniki wśród tych szkół i spotkałam się z negatywną opinią. Macie jakieś doświadczenia z tymi szkołami. Polecacie którąś bardziej? A jakieś fajne przedszkola dla 3 latki?

w-wa przedszkole 47 , 239 i 289 (początek wątku)

Witam, czy ktoś może się wypowiedzieć o tych przedszkolach? Zastanawiam się gdzie próbować się dostać. Rozpatruję przedszkola: 47 - Mali Artysci z Krochmalnej 2 239 - Al Jerozolimskie 117 289 - Twarda 60a W przedszkolu nr289 - zastanawia mnie tamtejszy personel.

wolne miejsca w przedszkolu (początek wątku)

Familijny Wrocław Uwaga, ważna informacja - mamy jeszcze wolne miejsca w Bezpłatnych Punktach Przedszkolnych. Nabór do końca stycznia b.r. Poniżej lista placówek z wolnymi miejscami: Czerwony Kapturek ul. Sarbinowska 19-21 czynny 8.00-13.00 tel. 512 031 674 e-mail:...

Re: NIE dla nadajnika GSM na naszym budynku!

Przyjąć w ustaleniach prawnych wartość 0,01 mikrowat/m2 jako maksymalny graniczny poziom dopuszczalny pól e-m od telefonii komórkowej w miejscach spania, w szkołach, przedszkolach, szpitalach, w pomieszczeniach sanatoryjnych, w domach opieki, w internatach itp. Do czasu ustaleń prawnych powyższy poziom pól e-m powinien być uwzględniany przy rozpatrywaniu indywidualnych skarg ludności. 4.

Proszę zajrzyj tu !!! (początek wątku)

Dom jest wykończony, do zamieszkania. Wymaga jedynie odświeżenia. Położony jest na ogrodzonej działce o powierzchni 289mk. Domek położony w bardzo spokojnej i atrakcyjnej okolicy. Bardzo blisko są sklepy, przychodnia lekarska, przedszkole i szkoła. Dom jest do zamieszkania praktycznie od zaraz. Mój mąż wybudował dom własnymi rękoma, jest solidnie zbudowany.

Proszę zajrzyj tu !!! (początek wątku)

Dom jest wykończony, do zamieszkania. Wymaga jedynie odświeżenia. Położony jest na ogrodzonej działce o powierzchni 289mk. Domek położony w bardzo spokojnej i atrakcyjnej okolicy. Bardzo blisko są sklepy, przychodnia lekarska, przedszkole i szkoła. Dom jest do zamieszkania praktycznie od zaraz. Mój mąż wybudował dom własnymi rękoma, jest solidnie zbudowany.

APEL O POMOC - proszę zajrzyj tu !!! (początek wątku)

1 2 3