28 wyników w czasie 39 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

sp 261 na wiertniczej (początek wątku)

zastanawiam sie nad wyborem podstawówki dla córki w wilanowie . Bardzo prosze o opinie na temat szkoły na wiertniczej , jeśli czyjeś dziecko chodzi do 1-3 czy tez do zerówki . Szkoła po remoncie , podobno maja budowac basen , tylko nie znalazłam zadnych opinii o niej od rodziców,...

Re: sp 261 na wiertniczej

sam jestem uczniem klasy 6 w tej szkole uczę się od 1 klasy i sądzę że jest to porządna szkoła tylko te nowe nauczycielki nie kompetentne =] sorki za 2 letnie opóźnienie

SP nr 261 im. Kostki Potockiego Wiertnicza 26 (początek wątku)

witam, co sądzicie o tej szkole podstawowej, czy ją polecacie ? Interesują mnie opinie rodziców - dziękuję

Re: SP nr 261 im. Kostki Potockiego Wiertnicza 2

Jest jeszcze wiele szkół na Mokotowie. Załóż kolejnych 20 wątków o nich albo 400 o poszczególnych nauczycielach.

Szkoła Wilanów nr: 169 nr: 261, nr: 300 (początek wątku)

Witam serdecznie, Prośba rodziców o wypowiedzi na temat szkół w Wilanowie. Do jakiej posłac swoje dziecko? 169 ul. Uprawna (szkoła podst. +gimnazjum) 261 ul. Wiertnicza (szk. podst + liceum) 300 ul. Gubinowska (szkoła podst. +gimnazjum) a moze na Sadybie(?)

pomożcie w wyborze szkoły na wilanowie :) (początek wątku)

Drodzy, pomożcie w słusznym wyborze podstawowki na wilanowie. Rejon mamy w sp 261 kostki potockiego na wiertniczej, al istotnych e informacji nie jest za wiele wręcz więcej przepychanek forumowiczow. Jesli kto ma pozytywne lub negatywne info- podzielcie sie proszę. Info o nauczycielach w zerowce...