28 wyników w czasie 46 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: sp 261 na wiertniczej

Zgadzam się w kwestiach w-f. Lekcje właściwie nie są prowadzone. Nauczycielka rzuca piłkę, mówi co mają robić i... znika w kanciapie. Wyłania się dwa razy w semestrze, żeby przeprowadzić "sprawdzian". Pupile/lizusy mogą liczyć nawet na 6, wysportowani chłopcy trenujący w klubach nie przeskoczą 4....

Re: sp 261 na wiertniczej

Niewiele dobrego można powiedziec o tej szkole. Dydaktycznie jest slabo. Brakuje również prawdziwego nadzoru ze strony dyrekcji. Zaplecze sportowe swietne, nowoczesne, ale obie wuefistki beznadziejne, skutecznie zniechecaja dziec o zajec sportowych niesprawiedliwie oceniając i osmieszajac kazde...

pomożcie w wyborze szkoły na wilanowie :) (początek wątku)

Drodzy, pomożcie w słusznym wyborze podstawowki na wilanowie. Rejon mamy w sp 261 kostki potockiego na wiertniczej, al istotnych e informacji nie jest za wiele wręcz więcej przepychanek forumowiczow. Jesli kto ma pozytywne lub negatywne info- podzielcie sie proszę. Info o nauczycielach w zerowce...

Re: SP nr 261 im. Kostki Potockiego Wiertnicza 2

Podbijam, też będę wdzięczna za opinie. Sama chodziłam do tej szkoły i poza poziomem nauczania fizyki (katastrofa), bardzo dobrze wspominam. No ale to było jakieś 20 lat temu, mogło się trochę zmienic:) Myślę o posłaniu do tej szkoły dziecka; widziałam że w 2010 miała bardzo dobry wynik w...

Re: SP nr 261 im. Kostki Potockiego Wiertnicza 2

założyłem 3 watki, bo te 3 szkoły mnie interesują, a później informacja jest łatwiejsza w odbiorze ... i tyle ... wolno mi .... Patrząc na Pańskie wpisy, jest z Pana taki wujek dobra rada na tym forum , uczy Pan innych jak się wysławiać ( w czy na wWilanowie ) - hobby jak hobby

Szkoła Wilanów nr: 169 nr: 261, nr: 300 (początek wątku)

Witam serdecznie, Prośba rodziców o wypowiedzi na temat szkół w Wilanowie. Do jakiej posłac swoje dziecko? 169 ul. Uprawna (szkoła podst. +gimnazjum) 261 ul. Wiertnicza (szk. podst + liceum) 300 ul. Gubinowska (szkoła podst. +gimnazjum) a moze na Sadybie(?)