wartburg4 napisał: > kropek_oxford napisał: > > > za swa jawnie prowokacyjna sygnaturke - to jej wizytowka i dobrze wiedzie > c, z > > kim sie ma do czynienia. Niemniej Fuherin Blada powinna wiedziec - jak w > tym > > watku - co ogol ludzi na forum o niej i jej pogladach mysli, bo milczenie > > zbyt > > czesto poczytywane jest za przyzwolenie, a nawet i AKCEPTACJE. > > A jesli chodzi o GW to powtarzam nie od dzisiaj - wydaje mi sie od samego > > > poczatku, ze roztaczanie parasola ochronnego nad - powiem otwarcie - > nazistami > > i faszystami (bo poglady tychze osob znacznie wykraczaja poza antysemityz > m) > nie > > > > jest sprzeczne z polityka redakcyjna, ze wlasnie chodzi o doklejanie Pola > kom > > nazistowskiej geby, a takie osoby jak Fuherin Blada sa tu przez GW wrecz > > pozadane jako potwierdzenie tegoz zalozenia. Ba, nawet prokuratury maja t > u > > problemy z przelamaniem oporu Wyborczej, ktora dziwnie nie dostrzega tylk > o > > jedenego z praw Unii: Konwencji o Zwalczaniu Przestepstw w Cyberprzestrze > ni. > > Jakby WOLNOSC SLOWA automatycznie oznaczala tego slowa BEZKARNOSC. I tyle > . > > > > PS: A jesli chodzi o sama Blada to az zal, ze ta niewatpliwie inteligentn > a > > osoba stara sie robic kariere "po linii" nazizmu. Szkoda, wielka szkoda. > > > > Jestem zdumiony tym, co piszesz. Ale jeśli jest w tym choc odrobina prawdy, to > > może niezłym pomyslem byłoby podanie portalu GW do sądu, ze "szerzenie > światopoglądu nazistowskiego i nawoływanie do nienawiści między narodami"? > > Nie podzielam Twojego zdania co do inteligencji bd. Może dlatego, ze nawet nie > > chce mi sie czytać bzdur, ktore wypisuje. Na mnie robi ona wrażenie esbeka z > Rakowieckiej, który kompensuje swoje kompleksy i pisze na nowo historię Polski > ku radości swoich kolegów.