nielubiegazety2 napisał: > i straszenia PT Adminów znajomościami. > > W tym wątku: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=30513398&v=2&s=0 > Kolega tak zapodaje: > wartburg4 16.10.05, 20:50 + odpowiedz > Doczekam się odpowiedzi? > > Bo powoli robię się naprawdę zły i jutro będę interewniować w tej sprawie. > Według kryteriów, które tutaj rzekomo obowiązują, felietony Tyma, Rybińskiego i > Słonimskiego nigdy nie ujrzałyby światła dziennego. Biblioteki byłyby skazane > na przemiał, a połowa literatury światowej wylądowalaby pod kluczem. > > Powtarzam. Jutro może być bardzo nieprzyjemnie. > > Albo tak straszy: > • Re: Giwi! > wartburg4 16.10.05, 21:00 + odpowiedz > ypsilon.ypsi napisał: > > > > > Nie wkurzaj się tak, miałeś pecha - przeciez nie chodzi o wątek wylko o o > sobę, > > której on dotyczy. ;-) > > Dlaczego mam się nie wkurzać? Jutro będę interweniował w redakcji i szefowie > plopliego będą się tłumaczyć. Już raz to przerabiałem i do dzisiaj pamietam, > jak mnie przepraszali. Przeproszą i teraz, a strażnik moralności plopli > "będzie musiał nad sobą popracować". > > O i tu: > Może i nie warto, ale zrobię to dla zasady. Usunięcie tego wątku nie tylko > ośmiesza moderatorów, ale i redakcję, nie mówiąc juz o tym, że jest skandalem. > W każdej instytucji są hierarchie, szefowie i podwładni. A poza tym wcześniej > juz to robiłem z dobrymi efektami. Znam paru ludzi i numery telefonów. Świat > jest mały. Plopli będzie się tłumaczył. >