wiewiorzasta napisała: > wartburg4 napisał: > > > Znajdujesz jakieś wytłumaczenie, ale kosztem insynuacji, która moim zdani > em nie > > > > może być prawdziwa. Tak daleko bym się nie posuwał. To sugerowałoby jaki > eś > > diabelstwo pałających nienawiścią do Polski i do polskości redaktorów GW, > w co > > doprawdy trudno mi uwierzyć. > > > > Prędzej uwierzę w ich ukryty antysemityzm. W grę z nim jako czyms ryzyko > wnym > > szczególnie dlatego, że pracuja właśnie w takiej a nie innej redakcji i p > rzez > > to pociągającym. Rozumiesz? Nie wykluczam, że że giwi & co prywatnie mog > ą > > sympatyzować z pogladami bladej twarzy i popierać ją, kiedy nie jest to z > anadto > > > > widoczne. > > Nie sądzę, żeby Giwi&Co. sympatyzowali z poglądami Bladej, bo po różnego rodzaj > u > wesołkowych tekstach typu "jak tam w kibucu" lecą nożyczkami równo, bo to > buractwo i w zamierzeniu obelga. > Gdyby mieli wycinać teksty Bladej za to tylko, ze ma takie poglądy a nie inne, > to byłaby cenzura - ja bym nie lubiła takiego forum, bo wyznaję zasadę Woltera, > tę o poglądach, niezgadzaniu się z nimi i obronie aż po grób. > > A teoria o wspieraniu przez portal Bladej&Co., żeby udowodnić istnienie > antysemityzmu Polaków, to moja spiskowa teoria dziejów :)) > > Aczkolwiek ogromną jej szkodliwość widzę. > > PS. Skończmy może, bo się dość dziwnie czuję broniąc nawet w taki sposób Bladej > :))) >