vicky17 napisała: > snajper55 napisał: > > > > To nie jest terapia, gdyż ja nie jestem terapeutą, a forum nie jest forum > > terapeutycznym, tylko dyskusyjnym. Jeśli ktoś chce sobie założyć forum > > terapeutyczne - przecież nie ma problemu. Może w każdej chwili. Całkiem g > ratis. > > ;) > > > > S. > > no nie badz taki skromy snajper bo na aquanecie zdarza ci sie dosc dobrze i > chamsko odzywac sie do ludzi rowniez,a poza tym czy jako moderator spoleczny > powinienes brac udzial w nagonkach na forumowicza na prywatnym forum,ktore w > dodatku rozgrzeszasz takimi radami:) > jesli ktos wykazuje taki brak kompetencji namawiajac uczestnikow forumow do teg > o > by sie wzajemnie prali na roznych forach to ja nie mam wiecej pytan na temat > celnosci umiejscowania takiego kandydata na nadzorce netykiety na kolejnym > forum, a na zlosliwe tego konsekwencje nie trzeba bylo dlugo czekac. w koncu ty > masz sluzyc ludziom na forum a nie oni tobie. > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10003&w=83536470&a=83543678