jureek napisał: > siwa napisała: > > > Nie zniszczyć, ale odrobinę odczatować. > > No i co tym zyskasz? Satysfakcję, że postawiłaś na swoim? Jak te czaty były > formą wspierania się, to po co to ruszać w ogóle? > > > Watki "towarzyskie" w dalszym ciągu są. Naprawdę Snajper tam nie zrobił r > zezi. > > To właśnie jeszcze gorzej jest, niż gdyby wszystkie towarzyskie wywalał. Jedne > wzwala, inne zostawia, a gdy forumowicze pytają, jakimi regułami się kieruje, t > o > nie raczycie nawet odpowiedzieć. > > > Rzeź się zaczęła przy floodzie forumowiczow i tak naprawdę cięłam to ja a > utomat > > em. > > Abstract, Ty, podkręcacie emocje, > > Wypraszam sobie. Nie napisałem na FD ani jednego postu. A stawianie mnie w > jednym rzędzie z hiperrealizmem, który w wyjątkowo chamski sposób zaatakował > Snajpera, zwyczajnie mnie obraża. > > > które są tak naprawdę z niczego, a na FD łatw > > o > > wybuchają. Szczególnie na widok AESa. > > No, właśnie. Wiecie, jakie reakcje powoduje widok aesa, a mimo to forsujecie > swoje. W imię formalnej netykiety niszczycie chorym ludziom środowisko, w który > m > dobrze się czuli. Naprawdę nie rozumiem. > > > Snajper nie jest człowiekiem, który zarżnie forum, ja cięłam ostrzej, tyl > e, że > > stopniowo. Szkoda, że go zarzucili czapkami. > > Widzę, że już zdecydowaliście. Snajper zostaje. A już miałem nadzieję po tym ja > k > napisałaś, że skarga zostanie rozpatrzona. Ech, naiwny jednak jestem. > Jura