Gość portalu: saxofon napisał(a): > Czy tylko ja dostaję codziennie po kilka wiadomości, typu: > > "Piotr Kowalczyk > piotr_kowalczyk@smartphonebizapps.com > > Nie RUSZAJCIE sie z miejsca dopoki nie zobaczycie co wyczynia TEN facet > Z taniego mieszkania komunalnego z karaluchami do wlasnego domu nad brzegiem mo > rza > > To nie bajka o Kopciuszku, lecz moja biografia. Jestem dumna z tego czego dokon > alam. Zapewnilam sobie utrzymanie na przyszle 10 lat. > > Podczas gdy wy czytacie ta wiadomosc, ktos stosujac moja metode zarobil wlasnie > swoje 200 dolarow. Klikajcie i patrzcie jak to robia. > > Wiem czym jest brak pieniedzy i wiem tez, ze juz zawsze bede miec przy sobie GR > UBY pek banknotow w kieszeni. Tez tak chcecie?" > > Albo nadawca Anna Kowalski. > > Dziennie dostaję co najmniej kilka maili, przy czym do spamu muszę je ręcznie u > suwać. > > Coraz mniej mi ta Wasza poczta się podoba, ciągłe awarie, problemy z logowaniem > , itp. > Fatalnie prowadzicie serwis poczty, ot co. > Pozdrawiam > Michał