Gość portalu: Jowita napisał(a): > Dzisiaj w salonie INEA w Słupcy usłyszałam,że przedstawiciel z którym podpisyw > ałam umowę to nie pracownik INEA, to kto to tak? naganiacz klientów?, który nie > wszystko mówi?.Podpisuje się że INEA to najgorsza firma ,z jaką miałam do czyn > ienia, jak w czasach komuny szanują Cię tylko w momencie podpisywania umowy, po > tem jesteś intruzem i tylko Cię starszą KARAMI, kiedy chcieliśmy rozwiązać umow > ę.Umowa podpisana 1,5 roku temu, tylko dlatego że niby w ciągu roku roku miał > być światłowód, miała być telewizja i szybki internet i co?Nic musimy działać > na tym wolnym internecie jeszcze pół roku.Teraz wszyscy mają szybszy internet a > my się musimy męczyć.Wszystkim odradzam tą firmę, i będę to opisywać w interne > cie, bo jestem zła na siebie,że tak się dałam oszukać.Mało tego niekompetentna > pracownica kazała nam wysłać rezygnacje listem poleconym i co wtedy z automatu > zostalibyśmy ukarani karą w wysokości ok.1300zł > wszystkim będe to opowiadać i opisywać, niech ludzie wiedzą jak działa INEA i n > iech nie podpisują umowy z t a firmą, ani jej nie przedłużają