proxima.centauri.nx napisała: > Hej, > Od czerwca mam bóle podbrzusza, jajników i uczucie jakby rozrywało się tam coś. > Tydzień po okresie brązowe plamienie dziwne pachnące. W czasie płodnych ból ja > jników jakby chciały wybuchnąć. W wakacje miałam spokój ale wtedy dużo zaspokoj > ałam się sama. Zauważyłam że orgazmy zmniejszają bóle w czasie płodnych (ale mu > szę to robić codziennie). Od września znów przyszło (nie ma życia seksualnego). > > Jestem po dwóch cesarkach, mam męża z którym się kocham parę razy w roku, daruj > cie sobie komentarze że ma się wziąć za mnie. Nie zabierze się, a ja go zdradza > ć nie będę. Bo to problem nasz nie tylko mój. Sama nie będę naprawiać naszego p > ożycia w łóżku. > Byłam u ginekologa, jajniki czyste, cytologia ok, wyniki krwi ok, badanie gin o > k. > Byłam u rehabilitanta ginekologicznego, zbadał wszystko. Powiedział że mam nie > własciwe czucie pochwy. Mam ćwiczenia na nią. Zasugerował że wygląda to jak poc > zątki endometriozy. Ale w takiej fazie tylko niektórzy ginekolodzy mogą to zoba > czyć. > > Ja sama czytam o bólach wdowich, pasuje do mnie > Co dalej robić robić, gdzie się badać, co sprawdzać?