• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

• Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

proxima.centauri.nx  napisała: 

> Hej,
> Od czerwca mam bóle podbrzusza, jajników i uczucie jakby rozrywało się tam coś.
>  Tydzień po okresie brązowe plamienie dziwne pachnące. W czasie płodnych ból ja
> jników jakby chciały wybuchnąć. W wakacje miałam spokój ale wtedy dużo zaspokoj
> ałam się sama. Zauważyłam że orgazmy zmniejszają bóle w czasie płodnych (ale mu
> szę to robić codziennie). Od września znów przyszło (nie ma życia seksualnego).
>  
> Jestem po dwóch cesarkach, mam męża z którym się kocham parę razy w roku, daruj
> cie sobie komentarze że ma się wziąć za mnie. Nie zabierze się, a ja go zdradza
> ć nie będę. Bo to problem nasz nie tylko mój. Sama nie będę naprawiać naszego p
> ożycia w łóżku. 
> Byłam u ginekologa, jajniki czyste, cytologia ok, wyniki krwi ok, badanie gin o
> k.
> Byłam u rehabilitanta ginekologicznego, zbadał wszystko. Powiedział że mam nie 
> własciwe czucie pochwy. Mam ćwiczenia na nią. Zasugerował że wygląda to jak poc
> zątki endometriozy. Ale w takiej fazie tylko niektórzy ginekolodzy mogą to zoba
> czyć.
> 
> Ja sama czytam o bólach wdowich, pasuje do mnie
> Co dalej robić robić, gdzie się badać, co sprawdzać?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się