maraska napisał: > Eryko, pisalas: > "Dolaczam sie do powitania Maraski - nie mam pojecia co ciagnie kobiety les do > Ciebie, ale cos mi sie wydaje ze ani chybi cos ciagnie Ciebie do nich (ten seks > > wirtualny [miejmy nadzieje ze to naprawde byla kobieta ;-)], reakcja na podryw > - > przeciez moglabys ostro zaprotestowac gdybys nie byla zainteresowana?) Chyba > nigdy nie zajmowalam sie podrywem w zadna strone ale wydaje mi sie, ze > podrywajacych osmiela "zachecajaca" postawa podrywanych - innymi slowy, raczej > nie ryzykuje sie zaczepiania kogos, kto moglby na nas warczec, obrzucic stekiem > > wyzwisk, itp. Moze mniej lub bardziej swiadomie chcesz przyciagac takie > dziewczyny i juz..." > > Nie wydaje mi sie zebym byla zainteresowana kobietami w sensie erotycznym. Ja > po prostu interesuje sie ludzmi w ogole. Nie warcze i nie wyzywam, co ulatwia > rozmowe. Moze dziewczyny wyczuly, ze jestem bez zobowiazan? > > ...a ten seks wirtualny to z ciekawosci. Az mi sie wlos zjezyl jak dostalam > odzew. Sadzac po jakosci przezyc i reakcji (osadzam po tekscie) byla to > kobieta, ale kto to wie na Necie? > > Pozdrawiam i zycze szczescia. > > Maraska